“Al meer dan 15 jaar organiseer ik 1 op1 de huizen van mensen zodat zij een fijner leven hebben”

Ontmoet de founder

Ilona Visker

Mijn ervaring als organizer

Meestal speelt er meer dan alleen tijd

Elke dag op pad naar een ander verhaal met hetzelfde doel; een opgeruimd huis. Soms omdat iemand het echt niet alleen kan door beperking, soms doordat motivatie mist of simpelweg omdat het allemaal teveel lijkt. Als professional organizer maak ik het elke dag mee. 

Ieder verhaal en iedere situatie is anders en toch was de hulpvraag altijd hetzelfde; Ilona help mij met het opruimen van mijn huis zodat ik meer rust ervaar. Zodat ik vanuit die opgeruimde basis ruimte in mijn hoofd (en energie)  krijg om andere dingen te doen. Zodat ik kan genieten van het leven zonder stemmetjes in mijn hoofd die mij er aan herinneren dat ik op moet ruimen… daar zeg ik toch geen nee tegen? Ik help met veel plezier!

Let’s Organize! Community

De start van Let’s Organize!

Ik wilde een plek waar jij …

op een laagdrempelige manier antwoorden kunt krijgen op vragen die je hebt. Een plek waar je motivatie kunt vinden als je zelf even geen zin hebt. Een plek waar alle informatie snel en makkelijk te vinden is. Dat is de Let’s Organize community geworden. 

Mijn missie is om de  Nederlandse en Belgische huizen op te ruimen, zodat de bewoners kunnen leven in hun huis in plaats van geleefd te worden door het huis. Dat kan ik natuurlijk niet alleen en niet 1 op 1. Hiermee was al snel het idee geboren om een community op te zetten voor iedereen die een helpende hand kan gebruiken met opruimen en organiseren, de Let’s Organize community!

Let’s Organize! Community

De ontmoetingsplek voor jou, als je liever tijd besteed aan leuke dingen in plaats van opruimen.  

  • Meer tijd voor jezelf, je gezin en waar je dan ook maar tijd aan wil besteden
  • Meer rust in je hoofd & ruimte in je huis
  • Meer structuur en ruimte in je agenda